Een verhaal van ondernemers en levensgenieters

De regio rondom Den Bosch staat ook bekend als "De moestuin van Den Bosch". Dat is niet voor niets, want op geen andere plek in Nederland kun je de voedselketen zo goed beleven als hier. Van platteland tot industrie, als culinaire hotspot is de stad onlosmakelijk verbonden met de producenten in haar achtertuin. Dat proef je. Dat voel je. Dat beleef je. Van stad tot streek en van veld tot vork. 

Proef van de verschillende bestemmingen en ontdek smakelijke t(r)ips voor levensgenieters!

Beleef de keten van veld tot vork - Smakelijke bestemmingen in Noordoost-Brabant

 • Moestuin van Den Bosch

  Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad van (h)eerlijke streekproducten. Enkel de lekkerste maken wekelijks hun reis van het platteland naar Den Bosch. Leg jij dezelfde route af?

  Moestuin van Den Bosch
 • Oerlekker Maashorst

  Wie op avontuur gaat in De Maashorst, wordt getrakteerd op vakmanschap in alle geuren en kleuren. Ontmoet de vakmensen, proef de streekproducten en maak mooie tochten.

  Oerlekker Maashorst
 • Foodhotspot Veghel

  Familie- en foodbedrijven van ongekende grootte zagen hier het levenslicht en ook vernieuwende foodconcepten weten er hun weg te vinden. Ontdek waar de voedselketen bij elkaar komt.

  Foodhotspot Veghel
 • Culinair Den Bosch

  Dat wordt genieten! Deze stad is een aaneenschakeling van leuke kroegjes en smaakvolle restaurants. Schuif aan en proef de sfeer in een historisch decor.

  Culinair Den Bosch

Van veld tot vork in de media - Voor hen smaakte een bezoek aan Noordoost-Brabant naar meer...