Ga op pad met de kleintjes

Klimmen en klauteren, knuffelen met dieren, spelen in de natuur of ontdek het verleden. Kom met de kids naar Den Bosch Region! Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Ga op pad met de kleintjes door de natuur of ontdek het aanbod van de verschillende gemeenten. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en ga!

 • Oertijdmuseum

  Waan je terug in de prehistorie in het Oertijdmuseum in Boxtel. Hier ontdek je hoe het leven van de dinosaurussen eruit zag. Wandel langs verschillende landschappen uit de oertijd en ontdek prachtige fossielen en andere bijzondere vondsten. 

  Oertijdmuseum
 • Met de kinderen op avontuur?

  Deze winter staat in het teken van plezier maken! Bekijk waar je allemaal op avontuur kunt gaan met de kinderen. 

  Met de kinderen op avontuur?
 • Zie-ZOO

  Kom een dagje genieten bij dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Naast de wisent, Exmoorpony en Tauros zijn er in De Maashorst nog veel meer dieren te vinden. Ga op wereldreis bij Zie-ZOO en bezoek dieren uit zeven werelddelen.

  Zie-ZOO

BillyBird Park Hemelrijk

Een ritje in de achtbaan, uren spelen in zeeroversland of zwemmen en zonnen bij het strandbad, het kan allemaal bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Een perfect dagje uit voor het hele gezin, 360 dagen per jaar. 

Ontdek meer

Genieten in de buitenlucht

 • Duinoord

  Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven. 

  Duinoord
 • IJzeren man klimbos

  Het IJzeren Man Klimbos bestaat uit maar liefst 15 klimroutes, ziplines en een nettenpark en is hiermee een van de grootste klimbossen van de Benelux! 

  IJzeren man klimbos
 • Dier & Tuin Weide

  Lekker even eruit met het gezin. Heerlijk wandelen over het ontdekpad om daar verschillende dieren, insecten en natuur tegen te komen.

  Dier & Tuin Weide
 • Schaapskooi Schijndel

  Tijdens een bezoek aan de Schaapskooi kan je een kijkje nemen bij de schapen en veel andere dieren. Hier wordt je een échte herder.

  Schaapskooi Schijndel

Wandelroutes voor kinderen