Winkelen in de regio Den Bosch

Voor een dagje shoppen ben je in Den Bosch Region op de goede plek. Ontdek het grote en gevarieerde winkelaanbod in Uden, Vught of een van de andere gezellige dorpen. Je vindt hier talloze unieke, kleine winkeltjes met daarnaast ook een heleboel bekende winkelketens. Daarnaast kun je op veel plekken terecht waar je heerlijk kunt lunchen. Wat ga jij binnenkort bezoeken?

 • Het Hart van Uden

  Het Hart van Uden heeft een uitgebreid aanbod om te ontdekken, te ontspannen, te winkelen én bourgondisch te genieten. Door het grote aanbod van winkels, horeca, evenementen en recreatieve mogelijkheden is het Hart van Uden de 'place to be' voor een leuk dagje uit!

  Het Hart van Uden
 • Centrum van Veghel

  Veghel Centrum heeft een ruim aanbod van meer dan 150 unieke zaken. Dit maakt het perfect voor een dagje uit. Of je nu komt shoppen, uiteten gaat of een evenement wilt bezoeken, je kunt altijd terecht in het centrum van Veghel. 

  Centrum van Veghel
 • Centrum van Boxtel

  Het centrum van Boxtel bruist! Naast landelijke winkelketens zijn er veel lokale ondernemers, die Boxtel een eigen identiteit geven en het bourgondische dorp aantrekkelijk maken. Cadeaus, kleding, delicatessen en praktische waren, je vindt er bijna alles. 

  Centrum van Boxtel

Van Tilburg Mode

In Nistelrode vind je de grootste modewinkel van Nederland. Bij Van Tilburg kun je shoppen tot je erbij neervalt. Er is voor ieder wat wils. Van een nieuw paar schoenen tot een compleet nieuwe outfit en van trendy woonaccesoires tot een trouwpak, je vindt het allemaal bij Van Tilburg. 

Bezoek Van Tilburg

In Den Bosch Region kun je shoppen tot je erbij neervalt

Proef de smakelijke ambacht - Laat je verrassen door de overheerlijke streekproducten uit de regio

 • Streekbelevingscentrum Gasthuishoeve

  Bij Streekbelevingscentrum Gasthuishoeve geniet je van Brabantse Lekkernijen en streekproducten, kom je tot rust in de mediterrane binnentuin of kun je genieten van de vele arrangementen.

  Streekbelevingscentrum Gasthuishoeve
 • Aardbeien Drive-in

  Inmiddels is de Aardbeien Drive-in van Jan en Brigitte in Uden een welbekend fenomeen in Noord-Brabant. Heel Nederland komt op de drive-in af voor de lekkerste aarbeien. 

  Aardbeien Drive-in
 • Op Het Erf

  In Heeswijk-Dinther vind je Op Het Erf, een agrarisch bedrijf waar ze hun eigen geproduceerde vlees verkopen. Ook kun je hier je eigen bloemen plukken in de pluktuin, hoe leuk is dat?

  Op Het Erf

Smakelijke tussenstops