Ontdek samen de mooiste waterrijke plekjes

Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis langs stuwen en gemalen, kronkelende beekjes en waterbergingsgebieden? Het gebied tussen Aa en Maas in regio Den Bosch stroomt over van mooie plekjes. Ga op bezoek bij het Gemaal van Sasse, waai uit op de dijken van Heusden of kies een wandeling langs Het Beekdal in De Maashorst en ontdek het kwelwater!  

 

  • Ontdek de mooiste plekjes

    Bezoek de mooiste en meest waterrijke plekjes tussen Aa en Maas. Duik in de geschiedenis en geniet van de schitterende natuur rondom de verschillende locaties.

    Ontdek de mooiste plekjes
  • Mag je overal kanovaren en suppen?

    Zin om zomers te gaan kanovaren of te suppen? Bekijk hier wat nu precies de regels zijn. 

    Mag je overal kanovaren en suppen?

Ben jij klaar om de wereld van water te ontdekken? - Ga op avontuur en geniet!

Waterveiligheid staat voor mij voorop, maar ik vind het tof om te kijken hoe we tegelijkertijd de biodiversiteit kunnen vergroten en de dijken aantrekkelijk kunnen maken voor dieren, planten én mensen!

dijkbeheerder Pieter Jeuken

Word zelf waterwerker

Als waterwerker doe je werk wat er toe doet. Je beschermt de inwoners tegen natte voeten en zorgt voor een goede verdeling van het water. Er is veel aandacht voor de natuur, innovatie en duurzaamheid. Begint het bij jou te borrelen?

Meer informatie

Meer waterrijke plekjes tussen Aa en Maas - Het stroomt over van activiteiten

Ontdek de natuurlijke schoonheid van onze regio - Verdiep je in Waterschap Aa en Maas

Een missie omringd door water

Het waterschap voorkomt dat we natte voeten krijgen bij hoog water, maar ook dat we ‘uitdrogen’ tijdens een hittegolf. Het zuivert ons rioolwater en zorgt ervoor dat jij een duik kunt nemen in schoon zwemwater. Bekijk wat ze nog meer doen! 

meer informatie
Wat doet waterschap Aa en Maas voor jou?