Fietsroute Moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad van heerlijke streekproducten. Wekelijks trokken de boeren naar de markt in Den Bosch en presenteerden zij hun waren. Ook in de huidige tijd is dit niet anders. Enkel de lekkerste producten maken wekelijks hun reis van het platteland naar de stad. Leg jij dezelfde reis af?

Of je nu kiest voor de korte (25 km) of lange (50 km) variant, deze route voert je langs tal van gepassioneerde boeren en smakelijke stops. Leuk, leerzaam én lekker!

  • Moestuin van Den Bosch (kort)

    Fiets door de moestuin van Den Bosch en maak ‘t mee! Langs de route vind je de Hertogboeren en andere gepassioneerde agrarische ondernemers. De fietsroute komt in twee varianten, dit is de korte fietsroute!

    Moestuin van Den Bosch (kort)
  • Moestuin van Den Bosch (lang)

    Ontdek het prachtige boerenland en haar dieren, proef streekproducten of stap zelf even in de schoenen van de boer. Bekijk hier de route en maak het mee met de lange fietsroute!

    Moestuin van Den Bosch (lang)

De Moestuin écht beleven?

Met deze deal zit je goed! Speciaal voor wie de Moestuin van Den Bosch volledig wil beleven, is er het smakelijke Moestuin-arrangement. 

Start jouw fietstocht met Brabants worstenbrood van Boer Goossens, verken de moestuin tijdens een fietstocht* en top jouw smakelijke route af met een Poule Den Dungen kroket. Succes gegarandeerd!

* Er is mogelijkheid tot het huren van fietsen.

Boek 't Moestuin-arrangement