Volg je oerinstinct en beleef De Maashorst

Ontbijtgranen waar je wakker voor wil worden, verse aardbeienmilkshakes voor onderweg en prijswinnend bier om mee te proosten op het leven. Wie op avontuur gaat door het oergebied in Brabant, wordt getrakteerd op vakmanschap in alle geuren en kleuren. 

Ontmoet de vakmannen en -vrouwen, proef de streekproducten en maak mooie tochten. Volg je oerinstinct en beleef De Maashorst van veld tot vork!

Oerlekkere uitjes voor levensgenieters - De leukste activiteiten in De Maashorst, het oergebied in Brabant

 • Proef de streekproducten

  Lekker eten, daarvoor moet je in De Maashorst zijn. Je vindt er meer dan veertig streekproducten en -locaties op de (menu)kaart. Proef jij de smaken vers van het land?

  Proef de streekproducten
 • Vakmanschap-routes

  Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in het gebied en neem een kijkje in de keuken. Klaar om bomen, beken en beesten te trotseren? 

  Vakmanschap-routes
 • Maashorst Smaak Safari

  Ga dwars door het oergebied in Brabant met de fiets- of autoroute, inclusief zes smakelijke to-go gerechten. Check de website voor meer informatie!

  Maashorst Smaak Safari
 • Oerlekkere evenementen

  De Maashorst kookt over van oerlekkere evenementen! Van wijnwandelingen tot versmarkten, er zijn volop uitjes om je vingers bij af te likken. Ontdek ze snel in de UITagenda.

  Oerlekkere evenementen

Vakmanschap in beeld

De Maashorst is stoer, ruw en echt. Dat geldt niet alleen voor de natuur en het landschap, maar ook voor de mensen die er wonen en werken. Eerlijke, hardwerkende boeren en verwerkers met oog voor het milieu, gezondheid en smaak.

Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat door de maag!

Neem een kijkje in de keuken