Ontdek de natuur en cultuur op de fiets

Ontdek de mooiste fietsroutes in Den Bosch Region! Kies voor een verre route door de natuur of ga cultuur snuiven en bewonder de historische routes door een van de bijzondere gebieden. 

Volg de culturele fietsroutes

 • Van Gogh fietsroute

  Treed in de sporen van Van Gogh tijdens de Van Gogh fietsroute. Je start de route bij het Noordbrabants Museum en daar vervolg je de route door de adembenemende natuur rond Den Bosch, Vught. Esch, Boxtel en Sint-Michielsgestel. 

  Van Gogh fietsroute
 • Brabants Design

  Al fietsend ontdek je plekken die bruisen van de creativiteit. Laat je inspireren bij het WerkWarenHuis by Social Label en ontmoet makers in hun atelierwinkels. 

  Brabants Design
 • Moestuin van Den Bosch

  Langs deze route vind je Hertogboeren en andere gepassioneerde agrarische ondernemers. Ontdek het prachtige boerenland en haar dieren, proef streekproducten of stap zelf even in de schoenen van de boer! Fiets je de lange of korte route?

  Moestuin van Den Bosch

Op (oorlogs)pad - Rondje Sint-Oedenrode

Deze 'Op (oorlogs)pad' route voert door de kernen Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel en Olland. Onderweg tref je historische locaties, zoals het Damianenklooster, Kasteel Henkenshage en de Dommelbrug. Fietsend langs deze plekken komt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding pas echt tot leven. Kom, ga mee op (oorlogs)pad!

Bekijk de fietsroute

Stap op de fiets en ontdek Den Bosch Region door cultuur en natuur!

Huur een fiets!

Den Bosch Region per (elektrische) fiets of tandem verkennen? We brengen de geschikte fietsen graag naar je toe op locatie. Ontdek de mogelijkheden en vraag je fiets nu aan!

Bekijk de mogelijkheden

Fietsen door de natuur