Ontdek bijzondere dorpen en vestingsteden

Van uitgestrekte natuur en groene streken tot eeuwenoude vestingsteden en gezellige dorpen, in Den Bosch Region vind je volop bestemmingen die je kunt verkennen.

Laat jezelf inspireren en ontdek jouw volgende bestemming. 

 • Meierijstad

  Met de Noordkade, de Dommel en festivals als Paaspop is Meierijstad dé plek voor levensgenieters. Dat zie je. Dat voel je. Dat proef je. Verlies jezelf in het prachtige landschap, dompel je onder in het verleden en proef de verschillende smaken.

  Meierijstad
 • Boxtel

  Voor rust en ruimte ben je in Boxtel op het juiste adres. Hier komen prachtige natuur en unieke (cultuur)historie samen en barst het van de activiteiten voor jong én oud. Je beleeft het in Boxtel!

  Boxtel
 • Bernheze

  Maak een reis terug in te tijd wanneer je eeuwenoude erfgoed en mooie monumenten verkent in Bernheze. Tel hier de adembenemende natuur bij op en je snapt dat men hier nooit meer weg wilt. 

  Bernheze

Den Bosch

De bourgondische stad wordt ook wel de Cultuurstad van het Zuiden genoemd. Dankzij het bruisende centrum, historische monumenten en knusse dorpen is er in Den Bosch genoeg te zien, te proeven en te beleven.

Verken de Cultuurstad van het Zuiden
 • Maashorst

  Een gigantisch natuurgebied, gastvrije dorpen en het boerenleven gecombineerd met stadse voorzieningen, dat is wat Maashorst zo bijzonder maakt. Ontdek het zelf tijdens je bezoek.

  Maashorst
 • Oss

  Midden in het Brabante landschap ligt Oss. Met wandelroutes door De Maashorst, speelbossen voor de kinderen en sfeervolle stadjes is er voor ieder wat wils. 

  Oss