Ontdek eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur in een culinaire gastvrije regio

Treed in de voetsporen van Bosch en Van Gogh, ontdek de mooiste plekken van de regio of ga op avontuur in een van de streekgebieden. Den Bosch Region is rijk aan bijzondere verhalen. En je kunt ze zelf beleven!

Ga op reis en ontdek al het moois dat de regio van Den Bosch te bieden heeft.

 

 • Laat je inspireren door de verhalen

  De zeven authentieke verhalen vertellen je meer over Den Bosch Region. Hier komen geschiedenis, natuur, cultuur en foodconcepten samen. Laat je inspireren en ga op avontuur.

  Laat je inspireren door de verhalen
 • Ontdek de streekgebieden

  Of je nu een natuurliefhebber bent of niet, de streekgebieden zijn een bezoek waard. Met De Maashorst, Het Groene Woud en Het Land van Cuijk is er genoeg te beleven. Ontdek de prachtige natuur.

  Ontdek de streekgebieden
 • Verken de gemeenten

  De regio van Den Bosch vind je volop bestemmingen om te ontdekken tijdens je bezoek. Van adembenemende natuur en gezellige dorpen, laat je inspireren en ga op pad!

  Verken de gemeenten
 • Plan op de kaart

  Van knusse koffiebars en gezellige restaurants tot de mooiste bezienswaardigheden, op de kaart zie je in één oogopslag de hotspots van de regio. Waar gaat jouw volgende reis naartoe? 

  Plan op de kaart

Ga dichtbij op reis en laat je inspireren door alles wat Den Bosch te bieden heeft. Elke windrichting kent zijn eigen verhaal.

Den Bosch barst van de mooie waterplekjes

Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis langs stuwen en gemalen, kronkelende beekjes en waterbergingsgebieden? Het gebied tussen Aa en Maas in regio Den Bosch stroomt over van mooie plekjes. Ga op bezoek bij het Gemaal van Sasse, waai uit op de dijken van Heusden of kies een wandeling langs Het Beekdal in De Maashorst en ontdek het kwelwater!  

Kom geniet van water

Meer beleven in de regio Den Bosch