Welkom in Den Bosch Region

Laat je inspireren door authentieke verhalen over de stad en streek. Voel de tastbare geschiedenis, duik in creaties van Bosch en Van Gogh of zoek rust in de vele natuurlijke parels. In Den Bosch Region ontmoeten eeuwenoude ambachten en innovatieve foodconcepten elkaar. Ga mee op reis naar de mooiste hotspots in de regio en laat je verrassen door gevarieerd aanbod van festivals en live-cultuur.

Kom, ontdek en beleef het in Den Bosch Region.

  • Naar Den Bosch

    Dompel je onder in historie, winkel in de gezellige straatjes en kom culinair genieten in deze Cultuurstad van het Zuiden. Ontdek meer over Den Bosch.

  • Naar de region

    Treed in de voetsporen van Bosch en Van Gogh, ga mee op Food Journey of beleef een van de andere avonturen in Den Bosch Region. Lees snel verder en ontdek waar jouw reis naartoe gaat.

  • Zoek je verkoeling?

    De zon schijnt volop, het is heerlijk weer! Zin om even af te koelen tijdens deze warme zomer? In de regio stikt het van de recreatieplassen. Ontdek ze hier. 

Ga naar de kermis in Brabant!

Heb je ook zo een zin in de kermis? Dan hebben wij goed nieuws, elke week kun je ergens in onze regio genieten van de botsauto’s of een rondje maken in de draaimolen! Benieuwd waar en wanneer? Bekijk het hier en plan je kermisuitje. 

Naar de kermis

Verken de regio en ga op avontuur! - De keuze is reuze

Deze Herfst op pad met het gezin

Dat Den Bosch Region een schitterende locatie is voor volwassenen staat vast. Maar ook met kinderen kun je een enorm leuke tijd beleven! Wat precies? daar kunnen wij je perfect bij helpen. Bekijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn. Jezelf vervelen is geen optie!

Ontdek het zelf

Ontdek het verhaal achter onze streekproducten - Van veld tot vork

Ga mee op Food Journey

In Den Bosch Region komt het verhaal achter voeding pas écht tot leven. Op deze plek werken boeren, producenten en chefs hand in hand. En wat zij precies doen? Dat laten ze je maar al te graag beleven!

Dompel je onder in de wereld van vakmanschap, maak samen met jouw favoriete streekproduct de reis van veld tot vork en laat je (ver)leiden door de beste culinaire leermeesters in Den Bosch Region: de chefs. 

Start jouw avontuur