Ontdek Den Bosch Region van veld tot vork

In Den Bosch Region komt het verhaal achter voeding pas écht tot leven. Dompel je onder in vakmanschap, maak samen met jouw favoriete streekproduct de reis van grond tot mond en laat je (ver)leiden door de beste culinaire leermeesters: de chefs.

 Beleef de voedselketen tijdens een Food Journey door Den Bosch Region! 

 • Ontmoet de mens achter het product

  Dompel je onder in de grote familie van Brabantse vakmannen en -vrouwen. Ervaar de bezieling, waarmee zij teelt, kweekt en produceert. Lees de interviews.

  Ontmoet de mens achter het product
 • Volg smakelijke foodtours

  Keer terug naar de oorsprong van (h)eerlijk eten en ontdek wat er allemaal schuil gaat achter het gerecht op jouw bord. Maak je klaar voor een tour door de (voedsel)keten. Bekijk de fiets-, wandel- en autoroutes.

  Volg smakelijke foodtours
 • Ga op pad met tips van de chef

  Waar doet de chef boodschappen en waar gaat deze het liefst uit eten? Leiden en verleiden, dat is waar de chefs in Den Bosch Region goed in zijn. Schuif aan en ontdek de tips van de chefs.

  Ga op pad met tips van de chef

Podcast 'Food Journey'

In deze driedelige podcast reis mee door Den Bosch Region en ontdek je de verhalen en impact van smaakvol vakmanschap in jouw omgeving. Onderwerpen als duurzaamheid, voedselverspilling en verantwoord boeren komen aan bod.

Benieuwd naar de afleveringen? Klik op de button en maak je klaar om op ontdekkingstocht te gaan.

Bekijk de podcast