Activiteiten voor groepen in regio Den Bosch

Bedrijfsuitje in Den Bosch Region? Een excursie met school? Op pad met het gezin? Een uitje in Den Bosch Region is altijd een goed plan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom vind je hieronder een handig overzicht. 

Kom, bekijk het aanbod deals en arrangementen om Den Bosch Region te beleven of neem contact met ons op voor een uitje op maat.

 • Overzicht van arrangementen

  Op zoek naar de meest bijzondere t(r)ips in Den Bosch Region? Bekijk hier het overzicht van uitjes en boek meteen.

  Overzicht van arrangementen
 • Met een groep op pad

  Van bedrijfsuitje tot kinderfeestje, hier vind je alles om jouw groepsuitje in Den Bosch Region tot een succes te maken. Ontdek de mogelijkheden.

  Met een groep op pad
 • Fietsverhuur

  Den Bosch Region per (elektrische) fiets of tandem verkennen? We brengen de geschikte fietsen graag naar je toe op locatie. Vraag je fiets aan. 

  Fietsverhuur
 • Inspiratieprogramma's

  Op zoek naar een unieke inspiratiereis? We bieden meerdaagse programma's aan op basis van de meest authentieke verhalen uit de regio. Ontdek de inspiratieprogramma's. 

  Inspiratieprogramma's

Op zoek naar een groepsuitje op maat?

Team Reserveringen van Incoming Travel Services Brabant staat voor je klaar! 

Staat er een groepsuitje op de planning maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem! Deze adviseurs zitten vól met te gekke ideëen. Zij regelen jullie uitje van A tot Z en denken graag met je mee om jouw dagje aan deze verrassende regio tot een succes te maken. 

Vraag direct een offerte aan