Beleef Den Bosch op z’n best en blijf overnachten in deze prachtige stad!

Den Bosch is niet in één dag te verkennen. Wil je de stad écht beleven? Blijf dan één of twee nachtjes slapen in een van de unieke (boutique) hotels of sfeervolle bed & breakfasts. Van unieke overnachtingslocaties tot een sfeervolle camping, er is voor ieder wat wils.

Uniek overnachten

Aan de rand van de Bossche binnenstad staat De Bossche Kraan, een hotel exceptionnel. Op de Tramkade, hoog boven de Dieze, staat een voormalige havenkraan. Deze havenkraan is tegenwoordig prachtig ingericht als hotelkamer. De luxe tweepersoons kamer is van alle gemakken voorzien. Ontwaak jij binnenkort met dit prachtige uitzicht?

Overnacht in de Bossche Kraan

Hotels in de buurt van Den Bosch - Van karakteristiek tot modern en van eenvoudig tot super-de-luxe

Als het aankomt op overnachten in Den Bosch, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Zowel in Den Bosch als in de directe omgeving vind je uiteenlopende hotels. 1, 2, 3, 4 of 5 sterren? Het is helemaal aan jou. En wij helpen je graag op weg met het maken van een keuze, want er valt aardig wat te kiezen. Bekijk hieronder onze beste tips óf speur op je gemak rond tussen alle overnachtingslocaties.

Overnachten in Den Bosch centrum - Ontwaak aan de sfeervolle Markt of onder de indrukwekkende Sint-Janskathedraal

  • Hotel Central

    Ontwaken met uitzicht op de markt? Dan ben je bij Hotel Central aan het goede adres. Midden in het centrum vind je een oase van rust. Ontdek de oneindige mogelijkheden bij Hotel Central. 

    Hotel Central
  • The Duke Boutique hotel

    Vanuit je hotelkamer kijk je uit op de Sint-Janskathedraal en wanneer je de deur uitstapt, sta je zo in de bruisende Korte Putstraat. Kom, laat je in de watten leggen bij The Duke. 

    The Duke Boutique hotel