Stadswandeling en rondvaart door de stad

In Den Bosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Een stad met Middeleeuwse panden boven de Binnendieze, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst. Stap aan boord, strik je veters of stap op de fiets en ontdek al het moois dat Den Bosch te bieden heeft.

Bekijk Den Bosch vanaf het water

Den Bosch is misschien nog wel mooier als je de stad vanaf het water bekijkt. Stap aan boord en vaar over de Dommel en langs de oude vestingwallen. Of vaar door de Binnendieze, het eeuwenoude waterstelsel onder de stad. Zelf op avontuur? Huur een boot en neem het roer in eigen hand!

Bekijk de vaartochten
  • Wandelroutes

    Natuur- of cultuurliefhebber? In Den Bosch ben je voor beide op de juiste plek. Er lopen prachtige wandelroutes door de nabijgelegen natuurgebieden en in het centrum vind je routes langs de bezienswaardigheden.

    Wandelroutes
  • Fietsroutes

    Stap op de fiets, ontdek de hotspots in de stad maar ontdek ook de hotspots buiten het centrum. Volg Linie 1629, ontdek de omliggende dorpen of de verschillende wijken in de stad. Stap op en kijk je ogen uit. 

    Fietsroutes

Fietsverhuur

Den Bosch Region per (elektrische) fiets of tandem verkennen? We brengen de geschikte fietsen graag naar je toe op locatie. Ontdek de mogelijkheden en vraag je fiets nu aan!

Vraag offerte aan