Ontmoet alle vakmannen en -vrouwen Den Bosch Region

In Den Bosch Region ontwikkelt passie zich tot (h)eerlijke streekproducten. Graag stellen we je voor aan enkele van de vele Brabantse vakmannen en -vrouwen. Ontdek de passie voor hun werk en leer meer over de verhalen achter hun producten. Kijk over hun schouders mee en ontmoet de vakmannen en -vrouwen. 

 • Remco van Keilekker Worstenbrood

  Remco is een ras-Amsterdammer maar heeft zijn hart verloren aan het Brabantse Worstenbroodje. Lees zijn verhaal en ontdek hoe zijn vakmanschap is ontstaan. 

  Remco van Keilekker Worstenbrood
 • Peter van Imkerij 't Polleke

  Peter van der Pol heeft een ongewone maar moedige hobby. Ontmoet zijn bijenvolken en ontdek hoe zijn liefde voor bijen onstond. Lees verder over deze imker.

  Peter van Imkerij 't Polleke
 • Wendy van D'n Buff

  Wendy van Oirschot runt een waterbuffelboerderij in Boxtel. Ze zorgt dag in, dag uit voor deze stronteigenwijze beesten. Lees verder en ontdek de charme van haar vakmanschap.

  Wendy van D'n Buff
 • Kathelijn van Kamelenmelkerij Smits

  Kathelijn Gardebroek staat om zeven uur ‘s ochtends klaar in een stal vol één bultige kamelen om ze te melken. Lees verder en ontdek het unieke vakmanschap.

  Kathelijn van Kamelenmelkerij Smits
 • Ad van Ecodorp Boekel

  Ad Vlems is oprichter van het Ecodorp in Boekel. Een dorp wat zelf ontwikkeld is, waar ze zelf hun energie opwekken, buren elkaars collega's zijn. Lees verder en ontdek dit duurzame vakmanschap.

  Ad van Ecodorp Boekel
 • Huub Lackamp van 't Hopbelleke

  Huub Lackamp is voorzitter van Bierbrouwvereniging 't Hopbelleke in Schijndel. Hier werkt hij samen met hobbybrouwers aan smaakvolle bierrecepturen. Lees verder en ontdek het vakmanschap.

  Huub Lackamp van 't Hopbelleke