Tips van de chefs in Den Bosch Region

Leiden en verleiden, dat is waar de chefs in Den Bosch Region goed in zijn. Met hart en ziel zetten zij zich in voor puur, échte smaak en ervaring. Schuif aan en laat de chef diens tips aan je uitserveren. Waan jezelf een heuse kok met (h)eerlijke recepten, ga shoppen met de chef in je broekzak of schuif aan in culinaire restaurants. Hier maak je het mee! Onze chefs leggen passie in je eten. En dat proef je.

Ontmoet onze chefs - Neem een kijkje in de keuken en ontdek de passie van de chefs.

 • Mieke Lens - Huize Haanwijk

  Aandacht geven aan gasten en het eten, dat is wat chef Mieke bereikt door de kleinschaligheid van Huize Haanwijk. Hier kun je écht in alle rust genieten van culinaire gerechten.

  Mieke Lens - Huize Haanwijk
 • Joppe Sprinkhuizen - Restaurant Sillyfox

  Internationale gerechten, een gemoedelijke sfeer en Brabantse gezelligheid, dat is wat bij chef Joppe centraal staat. Uitgebreid en luxe eten met het stadse gevoel doe je bij Sillyfox. 

  Joppe Sprinkhuizen - Restaurant Sillyfox
 • Lars Albers - Restaurant Vigor

  Toen Lars dertien was startte hij in de horeca. Inmiddels staat hij aan het hoofd van Restaurant Vigor. Met volle focus en passie voor het product maakt hij de smakelijkste gerechten.

  Lars Albers - Restaurant Vigor
 • Eltjo Scheepers - Restaurant PIT

  Passie is vuur en waar vuur is, is Eltjo. Bij Restaurant PIT kookt chef Eltjo Scheepers er samen met zijn team stevig op los. Hier kun je smakelijk genieten met een stoer en industrieel randje. 

  Eltjo Scheepers - Restaurant PIT
 • Ingrid van Veen - Bij d'Ingens

  Chef-kok Ingrid is een echte powervrouw met het hart op de juiste plaats. Ze legt de lat hoog en gaat vol voor haar passie. Lees verder en ontdek het verhaal achter deze chef.

  Ingrid van Veen - Bij d'Ingens
 • Hans Derks - Restaurant Versaen

  Hier kun je eten op sterrenniveau, waar Brabantse gezelligheid, kwaliteit en seizoensproducten centraal staan! Chef Hans zet graag iets bijzonders voor je neer.

  Hans Derks - Restaurant Versaen
 • Joep Manders - De Boshut

  Chef Joep laat oeroude natuur en bourgondisch genieten samenkomen. Met zijn pizza-oven en heerlijke oerpizza's ervaar je het Bourgondische Brabant. 

  Joep Manders - De Boshut

Duik zelf de keuken in

Ben je geïnspireerd geraakt door de passie van onze chefs? Duik dan zelf de keuken in en ga aan de slag met een van hun (h)eerlijke recepten. Iedere chef heeft een van zijn favoriete recepten gedeeld. Zo kun je thuis ook genieten van restaurantwaardige gerechten. Kies jouw favoriete recept uit, haal de ingrediënten in huis, lees de bereidingswijze door en ga aan de slag!

Bekijk de recepten