Proef (h)eerlijke gerechten vers van het land

Niets gaat boven de echte Brabantse gezelligheid. Je vindt er heerlijk eten, vers van het land. Lekker lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen met je vrienden, in Boekel kan het allemaal. Kom jij proeven van al het (h)eerlijke eten en drinken in Boekel?

 • Nia Domo

  Nia Domo, wat betekent "ons huis", is als gemeenschapshuis het bruisend centrum van de gemeente Boekel. Nia Domo is de ideale locatie voor de lunch. 

  Nia Domo
 • La Compagnie

  In het hart van Boekel vind je La Compagnie. Je kunt er terecht voor lekker eten en drinken. Geniet van de heerlijke en veelzijdige eerlijke gerechten

  La Compagnie
 • BLIZZ Boekel

  Brabantse gezelligheid staat bij Blizz voorop je bent er welkom voor een heerlijke lunch of high tea, hight wine of high beer! 

  BLIZZ Boekel
 • Smullen grand café

  Bij Smullen Grand Café kun je overdag, maar ook op vrijdag- en zaterdagavond genieten van een lunch, borrelhapje en een drankje

  Smullen grand café

Eten in Boekel is een ervaring die zowel te beleven is in het heden als in het verleden

Perfect voor een weekend ontdekken

Auwerwetse Boekelse Oogstdag

Ontdek hoe de streekproducten van Boekel vroeger werden geoogst tijdens de Auwerwetse oogstdag in Boekel. Er is veel veranderd in de tussentijd. Maar de liefde voor het product is nog altijd springlevend! 

Meer informatie