Beleef samen het diverse live-cultuur aanbod

Een goed feestje is nooit weg en in Noordoost-Brabant is het ook nooit vér weg! In de regio heb je een groot en divers aanbod, voor jong en oud en ieder wat wils. Beleef samen de live-cultuur en geniet van de festivals, theatervoorstellingen en alles wat Den Bosch Region te bieden heeft.

 • Muziekfestivals

  Op zoek naar een festival? Groot of klein, eendaagse of meerdaagse, hier zit je zeker goed. Ga los tijdens het spraakmakende Paaspop, geniet van de jazz klanken bij Jazz in Duketown of bezoek het grootste hardcore festival van de wereld Masters of Hardcore. Waar zien we jou?

  Muziekfestivals
 • Theater

  Als je denkt aan Den Bosch Region, denk je aan theater. Kunst en cultuur is er in overvloed en dit komt mooi samen in een ruim aanbod  met als klap op de vuurpijl: Theaterfestival Boulevard. Benieuwd naar meer?

  Theater
 • Bourgondische festivals

  Denk je aan Noordoost-Brabant, dan denk je aan bourgondisch! Je vindt er dan ook diverse food festivals, zoals Festival TREK, Smul foodtruck en Bourgondisch Den Bosch. Waar ga jij genieten?

  Bourgondische festivals

Feesten like no tomorrow doe je in Den Bosch Region

November Music

Maak je klaar voor de 30ste editie van November Music op 3 t/m 13 november. Elf dagen lang kun je de meest eigenzinnige makers en muzikanten uit de hele wereld zien én horen. Ervaar modern gecomponeerde muziek, jazz, muziektheater en genres die je zelf nog niet voor mogelijk hield. En dat op de mooiste locaties in Den Bosch! Luister je mee?

Ontdek November Music