B&B Aan de kleine hekel

Welkom bij Bed & Breakfast Aan de Kleine Hekel in hartje Den Bosch.

Ga eens een heerlijk dagje uit in 's-Hertogenbosch en omgeving!  Al fietsend en wandelend door de stad, of varend over de Binnen…

Welkom bij Bed & Breakfast Aan de Kleine Hekel in hartje Den Bosch.

Ga eens een heerlijk dagje uit in 's-Hertogenbosch en omgeving!  Al fietsend en wandelend door de stad, of varend over de Binnendieze leert u 's-Hertogenbosch goed kennen. De historische binnenstad vormt een prachtig decor voor een dag plezier en gezelligheid. Betreed het Bourgondische ’s-Hertogenbosch! Want culinair genieten, dat kan zeker in deze stad. 's-Hertogenbosch bezit een divers aanbod aan eetcafés, restaurants en gezellige terrasjes. Kortom: een ruime keuze voor een geslaagd etentje! Niet voor niets werd de stad in 2010 en 2011 verkozen tot Hoofdstad van de Smaak en vier jaar op rij kozen tot meest gastvrije stad van Nederland. Kom, proef en ervaar zelf waarom ‘s-Hertogenbosch deze titel meer dan waard is. Bed & Breakfast Aan de Kleine Hekel biedt u bij uw bezoek aan het gastvrije Den Bosch een net, rustig en vriendelijk verblijf aan. Ook voor de beurzen en fairs, we zitten dicht in de buurt bij de Brabanthallen.

 

Wij bieden u een heerlijk onbezorgd verblijf aan in een 2-persoons kamer, gelegen op de begane grond zodat privacy is gegarandeerd. De niet rokerskamer is voorzien van eigen douche en toilet.
Prijs €60,- per nacht. Indien gewenst tegen kleine vergoeding gebruik van een parkeerplaats voor de deur.

Contact

Adres:
B&B Aan de kleine hekel
Aan de kleine hekel 5
5211 LT 'S-HERTOGENBOSCH
Plan je route

Locatie