Streekproducten uit het Groene Woud

De lekkerste producten komen uit Het Groene Woud! Ze zijn niet alleen bekend, maar ook zeer gewild. Laat je verleiden door de lekkerste Brabantse producten. Vakmannen en -vrouwen die met trots en liefde oude recepten naar jouw tafel weten te brengen. Proef en laat je verrassen! 

 • Vers Vlees Boerderij Savelkouls

  Koop (h)eerlijke vleesproducten voor thuis en laat je verrassen door de smaak. Hier staan ze 100% garant voor herkomst, veiligheid en milieuvriendelijkheid en dat proef je! 

  Vers Vlees Boerderij Savelkouls
 • Aspergeboerderij Ter Stege

  Plof neer op het boerderijterras, kijk uit over de aspergevelden en koop wat van het 'witte goud' om thuis een smakelijk aspergegerecht te creëren. 

  Aspergeboerderij Ter Stege
 • Kamelenmelkerij Smits

  Voeren, aaien en het proeven van melk, ontdek alles over de kamelen tijdens een bijzondere safari bij de enige kamelenboerderij van Europa! 

  Kamelenmelkerij Smits

Ontmoet chef Mieke Lens van Huize Haanwijk

Mieke begon haar carrière als fotograaf. Ze fotografeerde gerechten en maakte de borden daar zelf voor op. Toen ze merkte dat ze kennis en ervaring miste, besloot ze iedere vrijdag de kunst af te kijken in een restaurant. Mieke: “Daar ontdekte ik waar mijn passie lag."

Lees meer

De streekproducten van Het Groene Woud kun je niet alleen proeven maar ook beleven

Neem de proef op de som en begin met ontdekken

Meer culinaire opties in Het Groene Woud