Eropuit in de winter

Met de dagen die korter en donkerder worden, zoeken velen naar warmte en licht. In Den Bosch Region ontdek je de magie van de winter: van kerstmarktbezoeken tot schaatsen op sfeervolle winterparken. Laat je betoveren door kerstconcerten en het prachtige winterlandschap tijdens een natuurwandeling. Of ga gezellig shoppen met je vrienden of je geliefde en loop door de versierde straten en sluit af met een heerlijke lunch of drankje op een knus verwarmd terras.    

Ontdek alle mogelijkheden en maak je klaar voor een betoverend bezoek.

Breng samen de winter door in regio Den Bosch - sfeervolle activiteiten speciaal voor jou

 • Ontdek de mythes van Bosch

  De bekendste zoon van de stad Jeroen Bosch is omringd met mysteries. Ontrafel zijn geheimen en leer meer over het leven van deze bekende kunstenaar. 

  Ontdek de mythes van Bosch
 • Sfeervolle Winterevents

  De regio staat bol van de winterevents zoals een rondleiding bij Kasteel Heeswijk. Kijk waar jij kunt gaan genieten met het gezin!     

  Sfeervolle Winterevents
 • Shoppen in hartje winter

  Winkelen in de winter heeft iets knus! Ga lekker shoppen in de dorpen en steden en geniet van een drankje onder een verwarmd terras. 

  Shoppen in hartje winter

Bijzonder overnachten tijdens de winter? - Ontdek knusse en romantische accommodaties

Je bezoek aan Den Bosch combineren met een overnachting. Dat is nog eens een goed idee! Met een paar nachtjes in een hotel of B&B zorg jij er voor dat je álles uit je bezoek haalt. Alle hotels, B&B's en resorts maken zich klaar om deze winter extra te shinen voor hun gasten. Laat je inspireren door het ruime aanbod accommodaties.

Trek de natuur in - Trek je wandelschoenen aan en bezoek een van de winterse natuurgebieden

 • Wandelroute Kampina

  Laat je verrassen door het  landschap van Kampina en geniet van het uitzicht. Kom tot rust bij het horen van kabbelende beekjes en sta versteld van de kleurrijke omgeving waarin je terecht bent gekomen.

   

  Wandelroute Kampina
 • Vennenwandeling in Oisterwijk

  Oisterwijk is rijk aan vele vennen. Strik je veters, ontdek de prachtige uitzichten over het water en laat je verrassen door de bijzondere combinatie van bos, heide en vennen.

  Vennenwandeling in Oisterwijk
 • Berg- en Breukroute

  Tijdens deze wandelroute komen de wijstgronden bij Bedaf tot leven. Dwaal over onverharde wegen, geniet van het afwisselende landschap en ervaar het oergebied in Brabant.

  Berg- en Breukroute
 • Wandelroute Roestelberg

  Deze winterse wandeling loopt door de Loonse en Drunense Duinen, ookwel de Brabantse Sahara genoemd. Geniet van de winter en struin door het stuifzand, het bos en de heide.

  Wandelroute Roestelberg