De kids corner van Zuid-Nederland

Een familievakantie met de kinderen in Noordoost-Brabant is zeker een van de meest afwisselende bestemmingen die je kunt kiezen voor een mini-vakantie. Van pure ontspanning in de speeltuinen, funparks en zwemplekken, het op zoeken van avontuur tijdens een bezoek aan de dierentuinen, musea of vestingwerken, tot knuffelen met de dieren van de kinderboerderijen, er is genoeg te doen in de omgeving.

Hoe dan ook, Den Bosch Region is een echte familiebestemming. Wanneer bezoek jij naar de leukste kids corner van Zuid-Nederland?

Ontdek de bestemmingen voor het gezin

  • De leukste funparks in de regio

    Voor pure ontspanning zijn er genoeg mogelijkheden: spelen in Billy Bird Park Hemelrijk, klauteren in speelparadijs Ballorig of sprookjes ontdekken in de Efteling. De leukste funparks in de regio liggen hier voor de hand! 

  • Wilde dieren spotten in de dierentuin

    Oog in oog staan met de grootste dieren van de wereld, een fantasie van veel kinderen. Begin klein en start in de dierentuin. Ga op wereldreis bij Zie-ZOO of maak een wildsafari door de Beekse Bergen, het kan in de regio. 

  • Op avontuur in het museum

    Is het weer wat minder? Bezoek dan een van de vele musea. Ga op speurtocht in het Noordbrabants Museum of ontmoet de dinosaurussen in het Oertijdmuseum, kinderen steken op een speelse manier wat op.

Een heerlijke plaats om te blijven, onze familie voelde zich helemaal op zijn gemak. Heerlijke ruimte voor de kinderen om buiten te spelen!

Bezoeker Den Bosch Region

Voor de ridders en prinsessen

Verder terug in de tijd doe je in de vestingsteden aan de Maas. In de forten en vestingwerken komen ridders en prinsessen weer tot leven. Wandel over Fort Isabella of ga op bezoek bij Kasteel Heeswijk en ontdek of jij een ridder of prinses bent! Voor een rustpunt en de kleine honger kun je terecht bij één van de typische pannenkoekenhuizen. 

De leukste bestemmingen voor de kleintjes - Ga jij voor pure ontspanning of avontuur?