Recreatieoord De Maashorst

Recreatieoord de Maashorst is actief op het gebied van verblijfsrecreatie dagrecreatie en horeca,en is gelegen aan de Palmstraat in Schaijk Gem. Landerd. Camping de Maashorst maakt onderdeel uit van Recreatieoord de Maashorst bv, in combinatie met het Plassengebied de Maashorst alwaar door H.Hofmans bv. een natuurontwikkelingsplan wordt uitgevoerd ten behoeve van het Zuidelijk aangrenzende Natuurpark de Maashorst.
 
De totale oppervlakte van de camping bedraagt 38 Ha. waarvan een gedeelte bestaat uit campingterrein met jaar en seizoenplaatsen alsmede een gedeelte voor kortkampeerders.De staanplaatsen zijn omzoomd met struikgewas en bomen bestaande uit soorten welke in het gebied voorkomen, en zijn voorzien van water en electriciteitsaansluitingen en bieden parkeerruimte voor je auto.
 
Tevens beschikken ze over een zeer doelmatige horeca-accommodatie van 450 m2 waarin alle mogelijke evenementen plaats vinden, terwijl er voor de jeugdige kampeerders een jeugdsoos van 200 m2 beschikbaar is. De evenementen worden uitgevoerd onder leiding van het animatie team.

Locatie