Autotron

Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen, waaronder Autotron 's-Hertogenbosch.

Autotron 's-Hertogenbosch is een beurzen- en evenementenlocatie met een oppervlakte van 10.000 m2. De diversiteit aan zalen, sfeervolle ambiance, ruime parkeergelegenheid, centrale ligging (direct aan de A59) en het enorme buitenterrein maken deze locatie uniek in Nederland. U kunt bij Autotron 's-Hertogenbosch alle soorten zakelijke evenementen organiseren, zoals: presentaties, congressen en beurzen.

Autotron beschikt over karaktervolle ruimtes. De evenementenlocatie is al jaren het decor voor zakelijke evenementen, beurzen en personeelsfeesten, maar ook concerten. Niets is te gek. Het is ook mogelijk om de Spykerhal met een walkway te koppelen aan ExpoDome. Daarnaast is op het terrein van Autotron EvenTron gevestigd. Hiermee zijn de mogelijkheden voor jouw evenement eindeloos.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden van Autotron op de website.

Locatie