Oldtimer Foodtour

€ 59,00

Schrijf je in

Ben jij trotse eigenaar van een Beetle, Volkswagenbus of Trabant? Kom mee touren door het prachtige Noordoost-Brabant. Ontdek idyllische dorpjes en geniet van de smakelijkste streekproducten tijdens de tussenstops. Sluit jij aan bij een van de tours?

Rijd met jouw oldtimer een smakelijke foodtour door Den Bosch Region. De Oldtimer Foodtour is gloednieuw, gastvrij en bovenal ook érg lekker! De kosten bedragen € 59,95 per persoon.

Ben jij de trotse eigenaar van een blinkende Beetle, kleurrijke Volkswagen bus, een pastelkleurige Trabant of een andere prachtige oldtimer? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze smakelijke foodtour door het Brabantse land. Het is de perfecte manier om mede oldtimer fanaten te ontmoeten, jullie passie voor oldtimers te delen en ervaringen met elkaar te wisselen. 

Een prachtige route
Uiteraard ga je niet onvoorbereid op pad. Voorafgaand ontvang je de route die jullie gaan afleggen. Deze route van bijna 100 kilometer leidt jullie o.a. door de bosrijke omgeving van De Maashorst. Jullie passeren de idyllische dorpen langs de Maas en eindigen aan de peelrand in het mooie Boekel. Onderweg is er van alles te bewonderen, maar uiteindelijk zijn jullie natuurlijk de eyecatchers op de weg. De route wijst je niet alleen de weg maar neemt je ook mee in alle bezienswaardigheden die jullie onderweg passeren.

Culinaire tussenstops
Naast vele bezienswaardigheden passeren jullie ook smakelijke tussenstops. Bij vijf horecalocaties worden jullie met open armen ontvangen voor een smakelijke versnapering en verkoelend drankje. Zoveel mogelijk bereid met de producten uit de streek, zodat jullie zoveel mogelijk meekrijgen van Den Bosch Region.

Meld jezelf aan voor de tour
Dus ben jij in het bezit van een oldtimer, hou je ervan om met prachtig weer op pad te zijn én wil je samen met mede liefhebbers genieten van een heerlijk en culinair dagje uit? Neem contact op met Team Reserveringen en Arrangementen van Den Bosch Region. Voor nu zijn er nog geen concrete tourdata maar laat hen vooral weten wanneer je mee wilt touren!

Dit ga je doen

Ontvangst en vertrek

De foodtour start bij Gasterij de Pier in Uden. Hier wordt je gastvrij ontvangen, waarna je op pad kunt met de route. Hopelijk heb je al flink wat trek, want er staan een hoop culinaire gerechten op je te wachten. Ook je honger naar prachtige uitzichten wordt tijdens deze tour gestild. 

Problemen onderweg? Je ontvangt een noodnummer, waarop Team Reserveringen en Arrangementen bereikbaar is.