Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

'Vrijzinnig' bij Bossche Brouwers

Op woensdagavond 12 juni 2024 organiseert Zinnig Zuiden opnieuw het open podium ‘Vrijzinnig’ bij Bossche Brouwers aan de Tramkade.

Zinnig Zuiden is hét platform voor spoken word, poëzie, rap en andere vormen van woordkunst in Den Bosch en daarbuiten. Naast Vrijzinnig organiseert Zinnig Zuiden een maandelijkse schrijfavond (Schrijversblok) en masterclasses van gevestigde namen uit het literaire veld. Deze editie van Vrijzinnig is in samenwerking met Poetrycircle 013 in Tilburg en wordt gecoördineerd door Devorah Yazvin.

Vrijzinnig biedt een platform waar lokale en regionale talenten samenkomen, en draagt zo bij aan een levendig cultureel klimaat in de stad. Dit open podium is een kans voor beginnende woordkunstenaars om ervaring op te doen en zich te presenteren voor een publiek. Brandon Versantvoort en Tara Berends, beiden uit de Zinnig Zuiden community en deelnemers van Poetrycircle, presenteren de avond.

Vrijzinnig op woensdag 12 juni 2024, van 20:00-23:00 uur bij Bossche Brouwers, Tramkade 29, 's-Hertogenbosch. Gratis toegang.

Prijzen

  • Gratis

Contact

De Bossche Brouwers
Tramkade 29
5211 VB 's-Hertogenbosch
Plan je route

Locatie