Klimmen, klauteren, ravotten, racen en bovenal gewoon heel veel spelen. Kom met de kids naar De Maashorst!

De Maashorst is perfect voor kinderen om helemaal los te gaan. Er zijn speeltuinen, leuke wandelroutes en speelse leermomenten. Laat de kinderen kennismaken met de wilde grazers, wijstgronden en stuifduinen. Zelfs de grootste avonturier zal zich hier zeker vermaken. Dus, wat denk je ervan? Staan de stevige schoenen al klaar? Laten we dan maar gauw gaan!

 • Oersterk en toch gebroken met Ron Boszhard

  Ontdek samen met Ron Boszhard het verhaal achter de peelrandbreuk. Pak je koptelefoon en beleef het zelf, thuis of op locatie! 

  Oersterk en toch gebroken met Ron Boszhard
 • Speelbos Uden

  Gemaakt door kinderen, voor kinderen. Leerlingen van twee basisscholen hebben samen het ontwerp gekozen waardoor het speelbos een waar speelparadijs is geworden.  

  Speelbos Uden
 • Docus de das avonturenpad

  Wandel samen met je ouders het Docus de das avonturenpad. En redt het bos van de boze heks!

  Docus de das avonturenpad
 • Kabouterpad

  Volg de paaltjes met de letter 'K' en wie weet vind je de kabouters in het bos. Speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar is er bij Natuurcentrum De Maashorst het kabouterbos.

  Kabouterpad

Met kinderen op pad in de Regio

Naast De Maashorst heeft Den Bosch Region nog veel meer te bieden om samen met de kinderen te doen. Wat dacht je van binnenspeelplaatsen, zwembaden of toffe musea! Bekijk ze hier allemaal en plan een dag om nooit te vergeten. 

Meer informatie

De regio barst van de avonturen speciaal voor kinderen

 Ga op pad met de kleintjes door de natuur of ontdek het aanbod van de verschillende gemeenten. Waar wacht je nog op? De regio zit vol met avonturen voor het hele gezin. Laat je inspireren en ga!