Mountainbike alleen of samen met je vrienden door De Maashorst.

Sta jij al met je mountainbike in de aanslag? Heb jij je helm al op en je bidon al bij de hand? Heel goed, want crossen door de heidevlaktes en heuvelruggen in De Maashorst is alleen voor de echte waaghals. Met vijf verschillende routes die een totale lengte van 100 kilometer beslaan, ben jij zeker van een groot avontuur in het gebied waar de dieren en natuur het voor het zeggen hebben. Voor je het weet sta je oog in oog met een van de grote grazers. Klaar voor de start? Af!

  • Crossen door ongerepte natuur

    Het mountainbikeroutenetwerk van De Maashorst bestaat uit vijf routes met een totale lengte van zo'n 100 kilometer. De routes hebben een aparte kleur en zijn onderling met elkaar verbonden door houten palen met daarop in het zwart het internationale mountainbike-teken.

    Crossen door ongerepte natuur
  • Online routeplanner

    Heb je jouw mountainbikeroutes liever online? Dat kan natuurlijk ook. Op de website van MTB-routes vind je een routplanner. Vul je startpunt in, bekijk welke mountainbikeroutes er het dichtste bij liggen en stap op de moutainbike!

    Online routeplanner

De Maashorst is een mountainbike walhalla!

Fiets door een cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, wieden en kronkelbeekjes. De Maashorst biedt een ongekende beleving als het gaat om mountainbiken in de omgeving.