Eropuit in de winter

Met de dagen die korter en donkerder worden, zoeken velen naar warmte en licht. In Den Bosch Region ontdek je de magie van de winter: van kerstmarktbezoeken tot schaatsen op sfeervolle winterparken. Laat je betoveren door kerstconcerten en het prachtige winterlandschap tijdens een natuurwandeling. Of ga gezellig shoppen met je vrienden of je geliefde en loop door de versierde straten en sluit af met een heerlijke lunch of drankje op een knus verwarmd terras.    

Ontdek alle mogelijkheden en maak je klaar voor een betoverend bezoek.

Breng samen de feestdagen door in regio Den Bosch - sfeervolle activiteiten speciaal voor jou

 • Magische Winterparken

  Haal je schaatsen uit het vet en ga op avontuur naar een van de vele gezellige winterparken bij jou in de buurt. Neem je familie of vrienden mee en geniet na de schaatspret van een lekker drankje en wat te eten.   

  Magische Winterparken
 • Sfeervolle Winterevents

  De regio staat bol van de kerstevents zoals een levende kerstal of een knusse kerstmarkt. Kijk waar jij kunt gaan genieten met het gezin!     

  Sfeervolle Winterevents
 • Shop je kerstcadeau

  Niets is leuker dan cadeautjes kopen voor een ander. Wakker dat kerstgevoel aan en kijk hier voor meer shop inspiratie! 

  Shop je kerstcadeau

Bijzonder overnachten tijdens de winter? - Ontdek knusse en romantische accommodaties

Je bezoek aan Den Bosch combineren met een overnachting. Dat is nog eens een goed idee! Met een paar nachtjes in een hotel of B&B zorg jij er voor dat je álles uit je bezoek haalt. Alle hotels, B&B's en resorts maken zich klaar om deze winter extra te shinen voor hun gasten. Laat je inspireren door het ruime aanbod accommodaties.

Schaatsen op (natuur)ijs in Den Bosch en omgeving - Is het al koud genoeg? Haal je schaatsen uit het vet en ontdek prachtige schaatsbanen

Geniet van diverse keukens

Buiten de deur eten deze winter is geen probleem er zijn namelijk genoeg locaties waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Bekijk de mogelijkheden hier en voordat je het weet zit je op een verwarmd terras met je geliefde te genieten van de feestdagen.  

Meer informatie

Trek de natuur in - Trek je wandelschoenen aan en bezoek een van de winterse natuurgebieden

 • Wandelroute Kampina

  Laat je verrassen door het  landschap van Kampina en geniet van het uitzicht. Kom tot rust bij het horen van kabbelende beekjes en sta versteld van de kleurrijke omgeving waarin je terecht bent gekomen.

   

  Wandelroute Kampina
 • Vennenwandeling in Oisterwijk

  Oisterwijk is rijk aan vele vennen. Strik je veters, ontdek de prachtige uitzichten over het water en laat je verrassen door de bijzondere combinatie van bos, heide en vennen.

  Vennenwandeling in Oisterwijk
 • Berg- en Breukroute

  Tijdens deze wandelroute komen de wijstgronden bij Bedaf tot leven. Dwaal over onverharde wegen, geniet van het afwisselende landschap en ervaar het oergebied in Brabant.

  Berg- en Breukroute
 • Wandelroute Roestelberg

  Deze winterse wandeling loopt door de Loonse en Drunense Duinen, ookwel de Brabantse Sahara genoemd. Geniet van de winter en struin door het stuifzand, het bos en de heide.

  Wandelroute Roestelberg

Shoppen in magisch Den Bosch

Met alle lampjes die de straten oplichten en de sfeervolle etalages is winkelen gezelliger dan ooit. Boetiekjes, bijzondere speciaalzaken, verwarmde terrassen en sfeervolle restaurants. Je vindt het allemaal in het historisch centrum. Den Bosch pakt je in deze winter!

Ontdek alle shoppareltjes