Eropuit in de winter

Nu de dagen korter en donkerder worden zoeken we allemaal naar 't licht. Kerstlampjes in de kerstboom, warme kampvuurtjes op 't terras, flikkerende kaarsen voor het raam of mooi verlichte kerstmarkten. In Den Bosch Region ontdek je de wonderlijke werking van 't licht in de winter. Breng een bezoekje aan de kerstmarkt, ontdek de magie van kerstconcerten of trek de natuur in en laat je verbazen door het winterlandschap.

Ontdek alle mogelijkheden en maak je klaar voor een betoverend bezoek.

Carnaval in Den Bosch Region - Bekijk alle evenementen en vier Carnaval groots

 • Carnaval in Oeteldonk

  Van 17 tot en met 21 februari 2023 dompelt Den Bosch zich weer in de kleuren rood, wit en geel. Carnaval is een feest dat al meer dan 550 jaar wordt gevierd in Den Bosch en waar menig bezoeker van buiten de stad op af komt! Een groot spektakel waar je bij moet zijn!

 • Evenementen in Den Bosch Region

  Niet alleen in Oeteldonk, maar in vele plekken in Den Bosch Region wordt het mooiste feestje van het jaar gevierd! Bekijk alle activiteiten in Dommelbaorzedurp, Indegat, Ossekoppenrijk en Kuussegat en de rest van de regio en blijf op de hoogte!

   

Bijzonder overnachten tijdens de winter? - Ontdek knusse en romantische accommodaties

Je bezoek aan Den Bosch combineren met een overnachting. Dat is nog eens een goed idee! Met een paar nachtjes in een hotel of B&B zorg jij er voor dat je álles uit je bezoek haalt. Alle hotels, B&B's en resorts maken zich klaar om deze winter extra te shinen voor hun gasten. Laat je inspireren door het ruime aanbod accommodaties.

Schaatsen op (natuur)ijs in Den Bosch en omgeving - Is het al koud genoeg? Haal je schaatsen uit het vet en ontdek prachtige schaatsbanen

Trek de natuur in - Trek je wandelschoenen aan en bezoek een van de winterse natuurgebieden

 • Wandelroute Kampina

  Laat je verrassen door het  landschap van Kampina en geniet van het uitzicht. Kom tot rust bij het horen van kabbelende beekjes en sta versteld van de kleurrijke omgeving waarin je terecht bent gekomen.

   

 • Vennenwandeling in Oisterwijk

  Oisterwijk is rijk aan vele vennen. Strik je veters, ontdek de prachtige uitzichten over het water en laat je verrassen door de bijzondere combinatie van bos, heide en vennen.

 • Berg- en Breukroute

  Tijdens deze wandelroute komen de wijstgronden bij Bedaf tot leven. Dwaal over onverharde wegen, geniet van het afwisselende landschap en ervaar het oergebied in Brabant.

 • Wandelroute Roestelberg

  Deze winterse wandeling loopt door de Loonse en Drunense Duinen, ookwel de Brabantse Sahara genoemd. Geniet van de winter en struin door het stuifzand, het bos en de heide.

Shoppen in magisch Den Bosch

Met alle lampjes die de straten oplichten en de sfeervolle etalages is winkelen gezelliger dan ooit. Boetiekjes, bijzondere speciaalzaken, verwarmde terrassen en sfeervolle restaurants. Je vindt het allemaal in het historisch centrum. Den Bosch pakt je in deze winter!

Ontdek alle shoppareltjes