Escaperoute Meierijstad

€ 100,00

Escaperoute Meierijstad houdt de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog levend en is tevens de eerste Escaperoute van Nederland. Bovenstaande prijs is een vaste prijs per groep incl. 6 drankbonnen.

Escaperoute Meierijstad is terug! Ook in 2021 kun je weer op (oorlogs)pad door de Vlagheide.

Een Escape Room, maar dan anders! Escaperoute Meierijstad houdt de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog op een vernieuwende manier levend en is tevens de eerste Escaperoute van Nederland. Tijdens deze drie uur durende tocht, ga je samen met jouw groep ‘op oorlogspad’ rondom de Vlagheide in Meierijstad. Onderweg word je verrast door uitdagende opdrachten met een link naar de (oorlogs)tijd van toen. Weet jij uit te vinden welke persoonsbewijzen vals zijn en welke niet?

Boek jouw Escaperoute Meierijstad direct via de website of lees verder voor meer informatie.

De grote kleine letters:

  • Je reserveert Escaperoute Meierijstad per groep. De groepsgrootte telt minimaal 3 en maximaal 6 personen.
  • De prijs van de Escaperoute (€ 100,-) is de prijs per groep incl. zes drankbonnen. 
  • Personen onder de 18 jaar mogen deelnemen, mits onder begeleiding van een volwassene.
  • De Escaperoute is niet te spelen zonder mobiele telefoon met internet. Zorg er dus voor dat die van jullie opgeladen zijn!
  • Tijdens Escaperoute Meierijstad maak je een wandeling van ongeveer 5 km. De route is niet toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens.
  • Een gemiddelde speeltijd is 2,5 tot 3 uur, inclusief tijd voor het lopen van de route.
  • Bij extreme weerstomstandheden is het mogelijk de activiteit in overleg naar een ander tijdstip te verplaatsen.

Dit ga je doen

1

Instructie bij Het Goeie Leven

Eenmaal aangekomen bij Het Goeie Leven (Vlagheide 8b in Eerde) meld je jezelf bij de balie. Je ontvangt een code die je op je telefoon kunt invullen, waarna je met jouw groep de omliggende bossen in trekt.

2

Op oorlogspad met de Escaperoute

Vanuit Het Goeie Leven loop je het gebied in, waar 76 jaar geleden gevochten werd voor onze vrijheid. Ga op oorlogspad en volg de route (5 km) rond de Vlagheide. Onderweg word je verrast door uitdagende opdrachten met een link naar de (oorlogs)tijd van toen. Weet jij uit te vinden welke persoonsbewijzen vals zijn en welke niet?

Let op: - De wandelroute is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. - De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur incl. wandelroute. - Om de Escaperoute te volgen, heb je minimaal één opgeladen telefoon met internetverbinding nodig.

3

Sluit af met een drankje

Eenmaal terug aangekomen bij Het Goeie Leven is het tijd om de eindstand op te maken. Hoe gingen de opdrachten, hebben jullie ontdekt welke persoonsbewijzen vals zijn en hoe staat het met jullie score in het klassement? Tijd om na te praten onder het genot van een verfrissend drankje.

Let op: - Bij iedere boeking zijn zes drankbonnen inbegrepen. Het is aan jullie of jullie deze voorafgaand aan de Escaperoute willen gebruiken of pas na het avontuur.