Ontdek de stad van Jheronimus Bosch

€ 20,00

Bezoek de stad van Jheronimus Bosch. Bewonder zijn werken, ontdek waar hij zijn inspiratie vandaan haalde en dwaal door de pittoreske straatjes van de stad.

Breng een bezoek aan Den Bosch en ontdek de stad van Jheronimus Bosch. Bewonder zijn werken in het Jheronimus Bosch Art Center, schuif aan voor een heerlijke Bossche Bol en dwaal door de pittoreske straatjes van de stad. Kijk goed om je heen, wellicht zie je wel een van de figuren van Bosch tijdens jullie wandeling. Deze vind je namelijk op verschillende plekken in de stad!

De activiteit 'Ontdek de stad van Jheronimus Bosch' kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren gereserveerd worden.

Dit ga je doen

1

Start met een Bossche Bol

Een bezoek aan Den Bosch is niet compleet zonder een heerlijke Bossche Bol. Schuif aan bij een van de leukste horecazaken in Den Bosch en start de dag met koffie/thee en uiteraard die welbekende Bossche Bol.

2

Bezoek het Jheronimus Bosch Art Center

Nadat de dag goed gestart is, is het tijd voor een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center. Aan de Bossche Markt maakte deze bekende schilder zijn unieke schilderijen en tekeningen. Hij verbeelden zijn werken vol symboliek, fantasieën en raadsels. In het Art Center bekijk je al zijn werken en ontdek je de verhalen achter zijn meesterwerken.

3

Ontdek de stad met een stadswandeling

Na het zien van de werken van Jheronimus Bosch is het tijd om zijn stad te verkennen. Met de cultuur historische stadswandeling passeren jullie alle highlights van de Cultuurstad van het Zuiden. Onder andere de Sint Janskathedraal en de Binnendieze mogen hierbij niet ontbreken.