Maak kans op een unieke wildernisbeleving in Keent!

Trots begraast de Tauros de oude Maasarm Keent. Al voordat Europa bevolkt werd door mensen speelde het oerrund een belangrijke rol. De ontwikkeling van het landschap kreeg vorm door deze grazers. Ook tegenwoordig is dat niet anders. Zo zorgt de begrazing van de Tauros voor een diverse flora en fauna én staat het dier aan het begin van de keten van klimaatneutraal rundvlees.

Wil jij de keten van Wildrundvlees van veld tot vork ontdekken? Doe mee aan de winactie en maak kans op een unieke Meat & Greet bij Wildrundvlees.nl. 

Hoe doe je mee?

Wildrundvlees.nl geeft 2x2 tickets weg voor de Meat & Greet op zondag 31 oktober van 16.00-20.00 uur in natuurgebied Keent.

Wil jij kans maken op deze unieke wildernisbeleving in Keent? Schrijf jezelf dan via de website van Wildrundvlees.nl in voor de mailing. De tickets worden op dinsdag 20 oktober verloot onder de deelnemers. Winnaars ontvangen op 25 oktober een mail met persoonlijke uitnodiging voor twee personen.

Doe mee via de website

Een product van mens en dier

De Taurossen in Keent zorgen ervoor dat het natuurgebied niet dichtgroeit en dat er meer ruimte is voor biodiversiteit. De mens stuurt hierbij o.a. op het beheer van de kuddes. Dieren die niet meer binnen het gebied of de kuddes passen, worden in de slagerij van Wildrundvlees.nl verwerkt. 

Wat Tauros-vlees zo bijzonder maakt, is dat het voortkomt uit de unieke samenwerking tussen mens en dier én dat er geen enkel productiegericht doel is. Geen rund(vlees) gaat verloren in de keten.

Bekijk de FAQ