Efteling in Concert

In 2022 bestaat de Efteling 70 jaar. Samen met het Metropole Orkest presenteert de Efteling: Efteling in Concert. Kom jij ook op 15 of 16 oktober in de Brabanthallen luisteren naar iconische Efteling-muziek?

Het Metropole Orkest speelt een speciaal ontwikkelde mix van de iconische sfeermuziek uit de efteling. In deze mix beleef je onder andere de magische sfeer van Symbolica, de duistere Danse Macabre van het spookslot en de avontuurlijke klanken van Ravelijn. Daarnaast droom je weg bij de gedragen melodieën van Droomvlucht of wordt je opgezweept door de Oosterse muziek van de Fata Morgana. Efteling in Concert’ wordt een unieke muzikale én visuele reis door het heden en verleden van het attractiepark. De imposante muziek van de Efteling brengt bij iedereen een nostalgisch gevoel naar boven. Waan jezelf terug in je kindertijd en beleef de magie van het park met dezelfde verwondering als toen. …

In 2022 bestaat de Efteling 70 jaar. Samen met het Metropole Orkest presenteert de Efteling: Efteling in Concert. Kom jij ook op 15 of 16 oktober in de Brabanthallen luisteren naar iconische Efteling-muziek?

Het Metropole Orkest speelt een speciaal ontwikkelde mix van de iconische sfeermuziek uit de efteling. In deze mix beleef je onder andere de magische sfeer van Symbolica, de duistere Danse Macabre van het spookslot en de avontuurlijke klanken van Ravelijn. Daarnaast droom je weg bij de gedragen melodieën van Droomvlucht of wordt je opgezweept door de Oosterse muziek van de Fata Morgana. Efteling in Concert’ wordt een unieke muzikale én visuele reis door het heden en verleden van het attractiepark. De imposante muziek van de Efteling brengt bij iedereen een nostalgisch gevoel naar boven. Waan jezelf terug in je kindertijd en beleef de magie van het park met dezelfde verwondering als toen. 

Meer informatie

Kijk voor tickets en meer informatie op de website van Mainstage Brabanthallen.

Wanneer

  • Zaterdag 15 oktober 2022 om 16.30 uur
    om 20.00 uur
  • Zondag 16 oktober 2022 om 15.30 uur

Prijzen

  • Vaste prijsvan € 34,90 tot € 64,90 Exclusief €6,32 service fee.
  • Mindervaliden€ 99,80 Begeleider inbegrepen bij de prijs. Exclusief €6,32 service fee.

Locatie