Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bring it Back Now!

Ook in 2023 strijkt hét Oud & Nieuw feest van Den Bosch neer in de prachtige oude Orangerie én uiteraard vieren we dit – in stijl – op de lekkerste 80’s & 90’s sounds.

We gaan je nog niet alles verklappen wat we voor je in petto hebben met Oud&Nieuw, maar dit weten we in iede…

Ook in 2023 strijkt hét Oud & Nieuw feest van Den Bosch neer in de prachtige oude Orangerie én uiteraard vieren we dit – in stijl – op de lekkerste 80’s & 90’s sounds.

We gaan je nog niet alles verklappen wat we voor je in petto hebben met Oud&Nieuw, maar dit weten we in ieder geval zeker: op de meest betoverende locatie in Den Bosch kun je het jaar feestelijk afsluiten. Bij binnenkomst geniet je van heerlijke (gratis) bubbels. Dit keer zijn er twee verschillende area's waar je dansend het nieuwe jaar kunt verwelkomen. Laat je meeslepen door nostalgische gevoelens tijdens de LIVE tribute aan Doe Maar en dans de nacht door op de beste classics en vergeten pareltjes uit de jaren 80 en 90. Zing stiekem mee met de guilty pleasures van Toto, ABBA, Bob Marley en de Spice Girls, terwijl je een onvergetelijke avond beleeft.

Het bekende dj-collectief 90’s Nowverzorgt de 90’s invloeden met een extra lange dj-set. Onze huis-dj van het eerste uur Kidnap the DJ is voor jullie in de 80’s gedoken en de heren van tributeband Rondje Doe Maar brengen een spetterende LIVE ode aan Doe Maar!

Én dit jaar openen we voor het eerst een gezellige Silent Disco Area waar de voetjes van de vloer kunnen. Samen met onze vrienden van Silent Disco Circus bouwen we niet één maar drie keer feest in stilte, jij mag kiezen welk kanaal Rood, Groen of Blauw. Kom binnen in het circus & geniet!

Goed om te weten:

Tijden: 21:00 - 04:00 uur

Leeftijd: 21+

Dresscode: casual chique

Locatie