Christel de Laat

Ze speelde HAL8 in de Brabanthallen helemaal plat. Genoeg reden om de Schijndelse comédienne Christel de Laat opnieuw uit te nodigen in Den Bosch. Deze keer schittert ze in MAINSTAGE. En ja, ze is weer ouderwets op dreef. Op volstrekt eigen wijze vertelt Christel over haar worsteling met het leven. Ze spaart niemand, óók zichzelf niet.

Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. De kunst van de humor heeft Christel zichzelf aangeleerd. Haar typetje Nel is in Brabant in no time een hit en ze krijgt op Omroep Brabant zelfs haar eigen programma: Da’s Nel. Christel speelt ook glansrollen in andere televisieprogramma’s, waaronder Toren C, Ook dat nog en De Jopie Parlevlietshow.

Ticketverkoop

Kijk voor de actuele ticketverkoop op de website van Theater aan de Parade.

Wanneer

  • Dinsdag 18 april 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • Vaste prijs€ 17,50 Let op: de prijs is exclusief €2,85 transactiekosten. Let op: er zijn meerdere rangen beschikbaar. Kies bij het kopen van je kaarten voor de juiste rang.

Locatie