Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wandelweek Charme Camping Hartje Groen

De laatste week van september staat bij Charme Camping Hartje Groen volledig in het teken van wandelen. Liefhebbers staat een zeer gevarieerd programma vol mooie activiteiten én overnachten midden in de prachtige natuur van de Maashorst te wachten. 

Wie van 25 t/m 30 september mee gaat wandelen door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, komt op de mooiste, meest indrukwekkende plekken van de Maashorst. Samen met gerenommeerde gidsen én boswachter Frans Kapteijns trekken de deelnemers eropuit om de overweldigende natuur en de rijke, culturele geschiedenis van het gebied te ontdekken.

Bij het wandelarrangement zijn onder andere 5 overnachtingen op de charme camping, een dagelijkse wandeltocht met gids, een wandelboekje met Hartje Groen routes en een sterrensafari inbegrepen. Daarnaast is het arrangement naar wens uit te breiden met verschillende extra’s.

Meer informatie

Voor meer informatie, het volledige programma én reserveren, verwijzen we je graag naar onze website www.hartjegroen.com.

Prijzen

  • Vaste prijsvan € 315,00 tot € 700,00 2 personen.
  • Vaste prijsvan € 215,00 tot € 600,00 1 persoon.
  • Vaste prijsvan € 1,50 tot € 15,00 opties en artikelen, van gemeentelijke heffingen tot schoonmaakkosten overnachting locatie.

Locatie