Knusse dorpen omgeven door natuur

Aan de rand van het oergebied in Brabant vind je Landerd, een gemeente vol natuur en historie. In de knusse dorpen Reek, Schaijk en Zeeland valt altijd wat te beleven. Overnachten kan in een hooiberg, boomhut, op een vakantiepark of camping. Wakker word je dan middenin de natuur, want natuurgebied De Maashorst ligt aan je voeten. Een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers. Welkom in Landerd.

  • Architectuur en natuur

    De Bossche School architectuur is te vinden in Landerd. Een fietsroute leidt je langs de verschillende Bossch school gebouwen en de mooie natuurlandschappen.

  • Op avontuur met de kinderen

    Ga mee op avontuur met Docus de Das in het betoverde bos in Schaijk. Je leert meer over de natuur en belandt in een reddingsactie om Docus en zijn vriendjes te helpen.

  • Wandel mee

    Landerd is in 2021 genomineerd tot wandelgemeente van het jaar. De wandelknooppunten en routes maken het wandelen tot een mooie belevenis.

Verblijven in Landerd maakt dat je die momenten wilt delen met de rest van je vrienden en volgers.

Wat te doen in Landerd - Trek er op uit en geniet van de groene omgeving

Overnachten of theedrinken bij de Hooibergen

In Landerd zijn enkele jaren geleden de hooibergen gerestaureerd of opnieuw gebouwd. Allemaal in de romantische herkenbare stijl. Via fietsknooppunten kom je langs de verschillende hooibergen. Bij de één geniet je op het terras met een lekkere kop thee van het uitzicht, bij een volgende hooiberg kun je je spullen uitpakken en nog een dag langer genieten in de B&B van alles wat Landerd je te bieden heeft.

Ontdek de hooibergen